fbpx
Annonce

Massiv kritik af Eto'o for Real Madrid-venligt opslag

FCBARCELONA.DK - 07.05.22

// Samuel Etoo

Samuel Eto'o har dummet sig stort og da han fandt ud af det var det for sent. Den catalanske presse raser over et opslag fra den tidligere Barca-angriber på Instagram, hvor han fremhævede sin fortid i Real Madrid og roste dem.

Da Real Madrid på mirakuløs vis kom videre til Champions League finalen efter en vild afslutning på kampen mod Manchester City, satte Samuel Eto'o sig til tasterne for at skrive en lykønskning til madrilenerne.

Hans opslag på Instagram var næppe blevet bemærket  af mange, hvis det ikke havde været for hans specifikke formulering og det medfølgende foto. 'Bravo Real Madrid, klubben hvor det hele startede for mig, med den imponerende sejr i går aftes' skrev han og postede et billede af sig selv i en Real Madrid trøje. Se opslaget nedenfor.

Samuel Eto'o har da også en fortid i Real Madrid, som han kom til som 16-årig til deres akademi. Han nåede at få 7 kampe for førsteholdet, inden han blev solgt til Mallorca, hvor han var i fem sæsoner og fik sit store gennembrud. De flotte præstationer fik Barca til at hente ham i 2004.

Eto'o spillede fem sæsoner for Barca og han blev en af de mest scorende angribere i klubbens historie. 199 kampe og 130 mål blev det til, inden han i 2009 skiftede til Inter.

Han regnes for en klublegende og derfor vakte hans opslag på Instagram stor opsigt. 'Farvel Samuel, nu ved vi hvem du virkelig er. Dine ord er svære at forstå, når man ved hvor ondt det gør blandt Barca-fans' lyder det f.eks. fra avisen Sport.

Reaktionerne var mange og Samuel Eto'o var hurtigt ude og slette sit opslag, men det var for sent, for flere end 20.000 havde set det. Nettet husker alt og Samuel Eto'o er nu faldet i unåde i Barcelona for sit tankeløse opslag.

etoo1

.:FORSIDE:.