fbpx
Annonce

Martin Braithwaite fik endelig lidt spilletid

FCBARCELONA.DK - 04.06.22

// Martin Braithwaite

Den danske landstræner Kasper Hjulmand forsøger sympatisk at få Martin Braithwaite i gang igen efter en svær sæson hos Barca. I går i landskampen mod Frankrig fik Barca-angriberen kampens sidste minutter.

Kasper Hjulmand har flere gange udtalt, at det kræver spilletid for klubholdet at komme i betragtning til det danske landshold. Det princip har landstræneren afveget fra ved at udtage Braithwaite til Danmarks landskampe i Nations League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Realiteterne er nemlig at Braithwaite slider udskiftningsbænken i Barcelona, hvor træner Xavi Hernández slet ikke regner med danskeren. Sølle 22 minutters spilltid er det blevet til siden januar måned, hvor danskeren blev klar af en langvarig skade.

Braithwaite startede da også på bænken i går mod Frankrig, men i det 84. minut ville Hjulmand prøve noget nyt ved stillingen 1-1. Braithwaite afløste Andreas Olsen og fik dermed nogle værdifulde minutter og noget fornyet selvtillid, for det var et signal fra Hjulmand om, at han regner med Barca-angriberen.

Få minutter efter at Braithwaite var kommet på banen kom Danmark foran med 1-2, men uden at han var involveret i aktionen der førte til sejrsmålet.

Danmark har stadig tre landskampe der skal spilles inden sommerferien kalder og det bliver spændende at se, om der venter mere spilletid til Martin Braithwaite.

.:FORSIDE:.