fbpx
Annonce

Marc Guiu forventes at få tilbudt en ny kontrakt

Peter Vyff - 23.04.24

// Marc Guiu

Selvom Marc Guiu ikke har fået meget spilletid i foråret, er han alligevel en af sæsonens positive overraskelser hos Barca. Stortalentet forventes derfor også at få tilbudt en ny kontrakt, der afspejler hans store potentiale.

Barcas har haft en rigtig hård sæson, der har været præget af skader og mange sportslige nedture. Catalanerne har dog samtidig også kunne se adskillige ungdomsspillere få deres gennembrud på førsteholdet, og på trods af den vanskelige situation rent økonomisk, ser fremtiden på banen ganske lovende ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi har i denne sæson givet debut til blandt andre Fermín López og Pau Cubarsí, der begge forventes at få en stor rolle hos Barca. Cheftræneren har samtidig også set Héctor Fort og Marc Guiu gøre sig gældende, og sammen med Lamine Yamal, Gavi og Alejandro Balde har La Masia endnu engang vist, hvor stærk talentudviklingen er.

Den 18-årige Guiu gjorde sig især flot bemærket, da han både scorede i sin La Liga- og Champions League-debut mod henholdvis Athletic Club og Royal Antwerp. Catalaneren har dog ikke fået så meget spilletid i anden halvdel af sæsonen, men han er dog en spiller som ledelsen fortsat vurderer meget højt.

Det skriver avisen Mundo Deportivo, der også tilføjer, at Guiu snart kan forvente at få tilbudt en kontraktforlængelse. Angriberens nuværende kontrakt udløber til næste sommer, og selvom ledelsen har mulighed for at forlænge den med yderligere to år, er man blevet enige om, at han fortjener en aftale, der afspejler hans store potentiale.

Stortalentet er også blevet et varmt emne hos flere La Liga klubber, deriblandt Real Sociedad og Sevilla, der angiveligt ønsker at låne ham til næste sæson. Ledelsen ønsker at sikre Guiu på en længerevarende kontrakt, der med stor sandsynlighed også kommer til at indeholde en massiv frikøbsklausul.

guiu9F

.:FORSIDE:.