fbpx
Annonce

Marc Casadó og Peña debuterede for Barca

FCBARCELONA.DK - 02.11.22

// Iñaki Peña // Marc Casadó

Som annonceret af Xavi inden kampen mod Viktoria Plzen, blev det til officiel debut for et par af klubbens unge spillere. Det skete for både Iñaki Peña og Marc Casadó og de var glade, da de udtalte sig efter kampen.

Iñaki Peña er et velkendt navn i førsteholdstruppen, men trods en masse udtagelser de seneste sæsoner, havde målmanden endnu sin officielle debut til gode. Den kom så i går, da han spillede samtlige 90 minutter af opgøret i Tjekkiet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Det er en debut for min drømmeklub og jeg er meget tilfreds med kampen. Jeg føler en enorm lykke, for jeg har kæmpet for nå hertil siden jeg var lille. Jeg var lidt nervøs da jeg fik at vide, at jeg skulle spille, men det gik væk da kampen gik i gang' sagde han.

Også den 19-årige Marc Cadadó fra andetholdet Barca Atlétic fik sin debut, da han kom på banen midt i anden halvleg, hvor han afløste den skadede Franck Kessié. Også han var glad for sine første minutter på førsteholdet.

'Jeg er meget glad for min debut. Det er en barnedrøm der går i opfyldelse og den blev fulgt op med en sejr. Da jeg var lille så jeg op til Xavi og nu er det Busquets, for det er hans position jeg spiller på. Jeg havde det godt i kampen og jeg koncentrerede mig om opgaven' kom det fra han.



.:FORSIDE:.