fbpx
Annonce

Luis Suárez kan blive dyr at slippe af med

FCBARCELONA.DK - 30.08.20

// Suárez


Luis Suárez er angiveligt blandt den gruppe spillere, der har fået at vide, at han ikke indgår i Ronald Koemans planer for den kommende sæson. Det kan dog godt gå hen og blive dyrt for Barca at få ophævet hans kontrakt.

Suárez var gerne blevet i Barcelona, for han mener selv, at han stadig har noget at bidrage med. Modsat forventer ingen, at han vil skabe problemer med at forlade klubben, hvis Koeman ikke vil bruge ham.

Samtidig er det en kendsgerning, at Suárez har modtaget masser af forespørgsler fra andre klubber der gerne vil tale med ham, både fra de store ligaer og fra MLS i USA. Derfor får han ingen problemer med at finde sig en ny klub, men ingen kan eller vil med garanti matche den løn han har i Barcelona.

Problemet for Barca er, at der resterer et år af Suárez' kontrakt, der også indeholder en klausul om, at kontrakten forlænges yderligere et år, hvis han deltager i minimum 60% af kampene. Når det er klubben der tager initiativ til en ophævelse af kontrakten før tid, skal der forhandles en dispensation på plads, der opvejer den lavere løn Suárez får i en anden klub.

Samtidig kan Barca heller ikke forvente den store transfersum for Suárez, for dels er han fyldt 33 år, dels presser det prisen når alle ved, at Barca hellere end gerne vil sælge.

Dermed tegner det til en økonomisk lussing for Barca at slippe af med Suárez denne sommer, hvor økonomien i forvejen er presset af coronavirussen.

.:FORSIDE:.