fbpx

Løn-snakken genoptages med Ter Stegen og De Jong

Simon Arun Vrábel - 23.03.23

// Ter Stegen // Frenkie de Jong

Barcas sportslige ledelse arbejder forsat med at vende samtlige sten i jagten på at frigive lønkroner frem mod sommerens transfervindue. En af mulighederne er at genåbne lønforhandlingerne med Ter Stegen og Frenkie de Jong.

Den igangværende sæson mangler forsat 12 spændende runder, men det afholder den sportslige ledelse i at forberede sommerens transfervindue. Den helt store udfordring er det stramme lønbudget og hver euro skal vendes for at frigive lønkroner. Derfor planlægger man angiveligt at igangsætte lønforhandlingerne med Marc-André ter Stegen og Frenkie de Jong.

Specielt i sæsonens anden halvdel har netop Ter Stegen og De Jong vist sig som nøglespillere, når Xavi skal sætte sin stærkeste opstilling og især den tyske målmand slår den ene rekord efter den anden. Det er samtidig også et faktum, at begge spillere har meget lukrative kontrakter, som ikke afspejler det lønhierarki, som Laporta og resten af ledelsen har indført.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor håber den sportslige ledelse, at man endnu engang og i højere grad uden pres, kan finde frem til gode løsninger med de to spillere. Både De Jong og Ter Stegen har en stor kærlighed til klubben og Barcelona generelt og håbet er, at man med god dialog, kan finde en løsning som kan give yderligere luft i lønbudgettet.

Det er avisen Sport som bringer historien og de fortæller samtidig at man håber, at forlængelsen med Sergio Busquets kan danne præcedens for de to svære samtaler med Ter Stegen og De Jong. Derudover fortæller avisen også, at den næste spiller som man ønsker at tale med er Jordi Alba, som angiveligt også skulle stå til at få en kæmpe bonus udbetalt i løbet af næste sæson, noget der kan blive svært at finde penge til.

Ét af forslagene til Ter Stegen og De Jong kunne være, at forlænge deres kontrakter yderligere og på den måde fordele lønudbetalingen over en længere periode. Ter Stegens kontrakt står til at udløbe i 2025 imens De Jong har kontraktudløb året efter, i 2026..:FORSIDE:.