fbpx
Annonce

Liverpools køb af Nuñez kan skabe dominoeffekt

Anders Lang Jensen - 14.06.22

// Darwin Nunez // Robert Lewandowski

Barca kæmper videre i jagten på Robert Lewandowski denne sommer, men tyske Bayern München udtaler konstant, at angriberen ingen sted tager. En større transferkabale kan dog snart få et Barca-skifte til at falde på plads.

Bayern ønsker ikke at miste deres polske angrebsstjerne, men tyskerne har samtidig en interesse i Liverpools Sadio Mané. Senegaleseren har et stort ønske om at forlade Anfield til fordel for Bayern, og netop Liverpool har sikret sig et storindkøb til offensiven.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den uruguayanske Benfica-angriber Darwin Núñez skifter til Liverpool i en stor transfer på 70 mio. euro plus 30 mio. mere i variabler. Den aftale vil åbne op for at sende Sadio Mané til Bayern München og derefter potentielt Robert Lewandowski til Camp Nou.

Flere faktorer er i spil, når et stort puslespil skal gå op for de europæiske topklubber på samme tid. Meget tyder dog på, at med Liverpools køb af Darwin Núñez, vil Bayern hente Sadio Mané til angrebet, og så menes  tyskerne at bløde op for at indgå en aftale med Barca, for at inkassere en overgangssum for Lewandowski.

De kommende uger vil vise, om kabalen går op for Barca.

.:FORSIDE:.