fbpx

Lionel Messi opfordrer: 'Bliv derhjemme'

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.03.20

// Lionel Messi // Coronavirus

Coronavirussen hærger i øjeblikket det meste af verden og det er også tilfældet i Catalonien. Her har det har fået den konsekvens, at al fodbold er suspenderet og spillerne er sendt hjem. Nu kommer Messi med en opfordring.

På Instagram opfordrer Lionel Messi til at tage Coronavirusen alvorligt og til at blive hjemme. Læs hvad han skriver her:

'Det er komplicerede dage for hele verden. Vi er meget bekymrede omkring det der sker og vi vil gerne hjælpe dem som er ramt værst, eller dem der er direkte påvirket i deres familie, venner eller fordi de selv arbejder i frontlinjen på hospitalerne og sygehusene. Jeg vil gerne sende en masse støtte til dem alle.'

'Helbredet er altid det vigtigste. Det er en ekstraordinær situation vi befinder os i og vi skal følge instruktionerne fra sundhedsmyndighederne. Kun på denne måde kan vi kæmpe imod på den mest effektive måde'.

'Lige nu skal vi være ansvarlige og blive hjemme og nyde tiden med vores familie, som vi ikke altid har. Jeg sender et kram og jeg håber vi kan vende situationen så snart som muligt' skriver han.

.:FORSIDE:.