fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Vi kan mærke noget godt er på vej'

FCBARCELONA.DK - 24.07.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski spillede sine første minutter for Barca tidligt i morges, da han fik første halvleg i El Clásico i Las Vegas. Efter kampen glædede han sig både over at være med og for at være kommet til Barca.

'Jeg er meget glad, for selvom det var en træningskamp, så vil en Clásico altid være en Clásico. Det vil altid være anderledes og specielt og vi er meget tilfredse med den kvalitet og intensitet som vi vi viste' udtalte han til Barca TV.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi glæder os allerede til den næste kamp og den næste træning, for vi kan mærke at der er noget godt på vej' kom det optimistisk fra ham.

'Jeg er meget glad for at være her og være en del af dette hold. Jeg føler ikke jeg kun har været her nogle få dage, for det føles som måneder. Jeg føler god opbakning fra mine holdkammerater og fra trænerstaben' fortsatte polakken.

'Vi går altid efter at vinde og vi har en vindermentalitet, ikke bare i kampene, men også ved træningen. Vi har muligheden for at kigge fremad og tro på, at det bliver en rigtig god sæson' afsluttede han optimistisk om mulighederne for at vinde titler.

.:FORSIDE:.