Lewandowski scorede sit første hattrick for Barca

FCBARCELONA.DK - 08.09.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski var endnu engang i et fantastisk målhumør onsdag aften, da Barca slog Viktoria Plzen med 5-1 i Champions League. Den polske målmaskine scorede hattrick, som var det første af slagsen i Barca-trøjen.

34-årige Robert Lewandowski har fået en fantastisk start på Camp Nou og det understregede han endnu engang onsdag aften, hvor han var helt og aldeles forrygende i sejren på 5-1 over Viktoria Plzen.

Det hele startede i første halvleg, hvor polakken scorede sit første mål i kampen efter 34 minutter, hvor han bragte Barca på 2-0, inden han kort før pausen scorede til 3-1. I anden halvleg fuldente Lewandowski sit hattrick efter 67 minutter.

Det var Robert Lewandowskis første hattrick i Barca-trøjen, men næppe det sidste. Derudover var det fjerde kamp i træk, at Lewandowski scorede for Barca, da han har scoret i de seneste tre ligakampe.

Med sit hattrick stryger Lewandowski også direkte op på førstepladsen på topscorerlisten i Champions League, hvor han er den eneste spiller med tre scoringer i første runde af turneringen.

Gense Lewandowskis hattrick og resten af målene fra onsdagens sejr over Viktoria Plzen øverst i artiklen.