fbpx
Annonce

Lewandowski ringede selv til Bayern og blev afvist

FCBARCELONA.DK - 08.06.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski kæmper en hård kamp for at blive løst fra sin kontrakt med Bayern München. Nu er det blevet afsløret, at han har ringet direkte til sportsdirektør Salihamidzic, der bekræfter, at han klart afviste polakken.

Lewandowski gør alt for at få Bayern til at indse, at de ligeså godt kan kaste håndklædet i ringen og lade ham rejse. Den polske angriber har ved flere lejligheder slået fast overfor offentligheden, at han ønsker at forlade den tyske klub.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu afslører den tyske avis Bild, at Lewandowski har været i direkte kontakt med Bayerns sportschef Hasan Salihamidzic, der også har bekræftet samtalen mellem de to.

'Han ringede til mig i dag. Blandt andet talte vi om hans udtalelser til offentligheden. Jeg forklarede ham meget tydeligt, hvilken position vi indtager omkring han kontraktmæssige situation. Herbert Heiner, Oliver Kahn og jeg har flere gange kommenteret hans ønske om at forlade klubben og jeg synes vi skal lade det blive ved det' citeres Salihamidzic for at sige.

Dermed er fronterne fortsat trukket skarp op mellem Lewandowski og Bayern München og det er meget svært at se, hvad der skal kunne løsne den fastlåste situation.

Normalt vil det være Lewandowskis agent der fører dialogen med klubben, men angriberen har tilsyneladende følt behov for at tage en direkte snak med dem, men altså uden resultat.

.:FORSIDE:.