fbpx

Lewandowski kan sende Messi ud i mørket

FCBARCELONA.DK - 30.11.22

// Lionel Messi // Robert Lewandowski

Set med Barca-briller er det et uhyre spændende møde der venter i aften, når Polen og Argentina mødes, for det er samtidig et møde mellem Lewandowski og Messi - og én af dem må sandsynligvis rejse hjem fra VM.

Det vil være en katastrofe for Argentina og ikke mindst for Leo Messi, hvis VM slutter for dem allerede efter gruppespillet, men risikoen er til stede og den er hverken lille eller teoretisk.

Artiklen fortsætter under annoncen


Argentina har nemlig slet ikke imponeret i Qatar. Først tabte de sensationelt til Saudi Arabien og derefter var de i problemer mod Mexico, hvor det dog blev til en 2-0 sejr skabt af Leo Messi.

Det er et møde mellem Barcas største profil lige nu og den største og bedste spiller i klubbens lange historie. Derfor er der helt sikkert mange Barca-fans der sætter sig til rette i sofaen i aften.

Lewandowski og Polen kan nøjes med uafgjort og en pointdeling kan rent faktisk også sende Argentina videre. Det vil dog kræve at Saudi Arabien og Mexico også spiller uafgjort, eller at Mexico vinder med maksimalt to mål.

Alles øjne vil hvile på Messi i aften, for han skal bære Argentina til sejr, så der er tale om et massivt pres. Presset er noget mindre på Lewandowski, men taber Polen, kan det betyde exit for Barca-angriberen.

Aftenens skæbnekamp fløjtes i gang kl. 20.00..:FORSIDE:.