fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Jeg håber at Messi kommer'

FCBARCELONA.DK - 03.06.23

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski afslutter snart sin første sæson i Barca og i et interview med spanske TVE, ser han tilbage på sæsonen, men også frem. Her håber han, at komme til at spille sammen med Leo Messi.

'Vi må vente og se om Leo Messi kan komme til Barcelona. Jeg håber han kommer. Måske vi ved mere om et par dage og får mere konkret information. Jeg ved at det ville blive meget let at spille sammen med ham, for Leo kan spille på hvilken som helst position, når som helst i kampen' indleder Lewandowski.

Artiklen fortsætter under annoncen


Herefter blev han spurgt til sin første sæson i Barca. 'Jeg er meget glad for alt det som vi har opnået i denne sæson, for klubbens skyld, men også for holdkammeraternes, byens og tilhængernes. Jeg ønskede at være en del af dette projekt og jeg var klar over, at holdet havde brug for tid, for man kan ikke ændre noget med det samme. Jeg ser fremtiden meget bedre og jeg er glad for, at kunne være en del af den ændring der sker i Barca' sagde han.

'For os spillere var Champions League en stor skuffelse, men det vi har leveret i ligaen er meget positivt. I næste sæson skal begge ting kunne fungere godt' fortsatte han.

'Den første sæson plejer at være svær for alle spillere, men for mig har det været ret nemt. Som klub har det sværeste været de forventninger der var om, at vi skulle starte sæsonen på højeste niveau. Jeg er overbevist om, at vi vil præstere interessante ting i næste sæson' afsluttede han.



.:FORSIDE:.