fbpx
Annonce

Lewandowski har nu scoret flere CL-mål end Benzema

Simon Arun Vrábel - 09.09.22

// Robert Lewandowski

Efter Barcas storsejr over Viktoria Plzen onsdag aften er Lewandowski på alles læber og med sit hattrick overgår han nu sin direkte La Liga rival Benzema, i antal mål scoret i den fineste turnering.

Selvom Barca i går leverede en helstøbt indsats imod tjekkiske Viktoria Plzen, så er det Lewandowski som med sit første hattrick for catalanerne bragte sig selv positivt i rampelyset på Camp Nou. Polakkens flotte indsats bringer ham desuden op på tredjepladsen i kampen om hvem der har scoret flest mål nogensinde i den fineste turnering.

Artiklen fortsætter under annoncen


Robert Lewandowski er ankommet til Barcelona for at vise, at han er den bedste 9’er i La Liga og håbet er, at frarøve Benzema dén titel, samt forhåbentligt at vinde en Ballon d’Or inden støvlerne stilles på hylden. Med det flotte hattrick i onsdagens kamp tog polakken et flot skridt mod netop det mål for Benzema er nu dumpet ned på fjerdepladsen over antal mål scoret i Champions League.

Forud for denne runde var begge angribere noteret for 86 mål i den fornemmeste europæisk turnering, men med Lewandowskis flotte hattrick er han nu noteret for 89 mål. Benzema var nemlig i aktion for Real Madrid i deres udekamp som de vandt 0-3 imod Celtic, men franskmanden måtte lade sig udskifte efter en times spil og nåede inden da ikke at score, hvorfor hans målscore forsat er på 86.

Næste gang de to rivaler får mulighed for at sætte yderligere mål ind på kontoen er i næste uge hvor Barca skal en tur til Bayern München imens Real Madrid får besøg af RB Lepzig. De to skal da nok også holde fokus på deres indbyrdes rivalisering, da der er langt op til anden pladsen der tilhører Leo Messi med 125 mål, mens den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo topper listen med 140 mål.

.:FORSIDE:.