fbpx
Annonce

Lewandowski fik overrakt den Gyldne Støvle

FCBARCELONA.DK - 10.11.22

// Robert Lewandowski

Lewandowski var skurken i tirsdags mod Osasuna med sit røde kort, men i går aftes fik den polske angiber noget at glæde sig over, da han blev hyldet med Den Gyldne Støvle som sidste sæsons mest scorende spiller.

Robert Lewandowski er ustoppelig når det handler om at score mål. Han har bombet kasser ind for Bayern München i otte år i træk og de mange mål er forsat efter skiftet til FC Barcelona i sommer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I går aftes blev trofæet Den Gyldne Støvle uddelt og det går til den spiller, der har scoret flest mål i sidste sæson i de europæiske ligaer. Derfor vidste man på forhånd hvem der ville vinde trofæet, nemlig Robert Lewandowski, der scorede 35 mål for Bayern München. Han vandt klart foran Mbappé (28), Ciro Immobile (27) og Karim Benzema (27). Det er andet år i træk at Lewandowski løber med det prestigefyldte trofæ.

Trofæet blev overrakt ved en ceremoni i Barcelona, hvor Lewandowski havde selskab af en større delegation fra Barca, blandt dem præsident Laporta og Xavi.

Lewandowski overraskede ved at indlede sin takketale på et ganske udemærket spansk, men erkendte også, at han skal bruge tre måneder mere for at lære sproget lidt bedre.

Se alle 35 mål på 6 minutter i videoen øverst i artiklen.



.:FORSIDE:.