fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Det var en hård aften'

Markus Johannessen - 14.09.22

// Robert Lewandowski

Den polske målmager, Robert Lewandowski, endte desværre sin fantastiske målstime i Barca-trøjen, da han besøgte sin gamle hjemmebane i München. Nu har han sendt en besked ud til sine følgere.  

Den målfarlige 9'er er normalt enhver målmands værste mareridt, men hans gamle kollega Manuel Neuer kunne ånde lettet op efter gårsdagens Champions League-opgør. Både Lewandowski og Pedri havde flere enorme chancer, som nærmest ikke kunne serveres bedre foran næsen på dem. 

Robert Lewandowski forlod utvivlsomt sit gamle stadion med en stor portion ærgrelse, men den 34-årige polske angriber vælger at se fremad. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Det var en hård aften. Nu er det tid til at fokusere på fremtiden' skrev Lewandowski på sin Instagram-profil, kort tid efter nederlaget til Bayern München. 

Selvom frustrationerne hos Barcas nye stjernespiller er indlysende, da han ikke fik udnyttet i hvert fald tre 100% chancer, som han normalt ville banke i netmaskerne uden tøven, vidner catalanernes mange chancer om en klar forbedring og intensitet i spillet. Det var bestemt et konkurrencedygtigt mandskab vi fik at se og det vælger den nyslåede 9'er at fokusere på i de næste opgør, der er i vente. 

Alt i alt et ærgerligt nederlag, som specielt trykkede Lewandowski, der dog holder hovedet højt og fokuserer på de resultater, der skal skabes fremadrettet. 

Se angriberens opslag herunder: 

.:FORSIDE:.