fbpx
Annonce

Lewandowdski vil fejre fødselsdag med en scoring

FCBARCELONA.DK - 21.08.22

// Robert Lewandowski

I dag kan Robert Lewandowski fejre sin 34 års fødselsdag og det falder sammen med Barcas besøg hos Real Sociedad i aften. Her er det håbet at polakken kan give sig selv og Barca-fans en scoring eller to i gave.

Tre kampe og kun en enkelt scoring er resultatet for Robert Lewandowski siden skiftet til Barca. Han kom på tavlen i Gamper-opgøret mod Pumas med sin 1-0 scoring fra en spids vinkel, men hverken i træningskampen mod New York Red Bulls eller i ligadebuten mod Rayo Vallecano, lykkedes det ham at få scoret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lewandowski er købt for at score mange mål og derfor er håbet, at han hurtigt kan finde vej til netmaskerne. Det bliver der brug for i aftenens kamp mod Real Sociedad, hvor Barca har brug for alle tre point.

Derfor håber alle Barca-tilhængere og helt sikkert også Lewandowski selv, at han i aften scorer sit første mål for Barca i en officiel kamp. Det vil nærmest være den perfekt fødselsdagsgave for ham.

At det er en speciel dag for Lewandowski lagde han ikke skjul på, da han skrev følgende tidligere i dag på Instagram: 'I dag er det ikke bare en kampdag, men også min fødselsdag. Tak for alle jeres lykønskninger. Jeg kan ikke være sammen med min familie i dag, men jeg vil bruge dagen på det jeg elsker, at spille fodbold. Drømme kan godt gå i opfyldelse'.

Kampen mod Real Sociedad spilles kl. 22.00 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.