fbpx

Ledelsen tilfredse med Oriol Romeu trods formdyk

Peter Vyff - 08.12.23

// Oriol Romeu

På trods af en udemærket start hos Barca, er Oriol Romeu langsomt faldet ud af startopstillingen. Det skyldes især et dyk formen, som dog angiveligt ikke har ændret på, at ledelsen er fint tilfredse med købet af midtbanespilleren.

Efter længere tids søgen på transfermarkedet endte Barca med at hente Oriol Romeu ind som direkte erstatning for Sergio Busquets. Catalanerne betalte lidt mere end tre mio. euro for den defensive midtbanespiller, som dog langt fra stod højest på Xavis ønskeliste.

Det lykkedes dog midtbanespilleren at lukke munden på de fleste kritikere efter en fin start på tilværelsen i Barca, hvor Xavi ofte benyttede ham i startopstillingen. Situationen ser dog nu noget anderledes ud for Romeu, der kun er startet inde i halvdelen af de sidste otte kampe, samt blev det hverken til spilletid mod Atlético Madrid og Porto.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerens form har også været stødt dalende siden forrige landskampspause, og især hans præstation som indskifter mod Real Madrid skabte store panderynker hos de fleste Barca-fans. Romeus formnedgang har dog ifølge avisen Mundo Deportivo ikke ændret på ledelsens opfattelse af den tidligere Girona-spiller, som efter deres mening har levet op til de interne forventninger.

Midtbanespilleren er eftersigende også højt rangeret af den tekniske stab, der kun har roser tilovers for hans store professionalisme. Ledelsen havde samtidig heller ikke forventet, at Romeu for alvor kunne tage kampen om med spillere som Gündogan og De Jong om en plads i startopstillingen, og slet ikke til sæsonens vigtigste kampe.

Romeu har samtidig også gjort alt hvad Xavi har bedt ham om, og selvom han har haft sine udfald, skal der nok blive brug ham i den lange sæson, der venter forude. Og hvad angår spilleren selv, skulle han være fuldt klar over sine udfordringer, samt hans plads på holdet der betyder, at den tidligere Chelsea-spiller har tænkt sig at udnytte enhver chance for spilletid.

.:FORSIDE:.