fbpx
Annonce

Ledelsen forventer, at Piqué holder sit ord

Markus Johannessen - 19.09.22

// Gerard Piqué

Gerard Piqué er i sin fodboldkarrieres efterår og har ikke længere en essentiel rolle i Xavis trup. Den garvede defensiv har tidligere sat ord på, hvordan han vil agere når han ikke længere er til gavn for holdet. Udtalelser som ledelsen angiveligt holder fast i. 

Efter signingerne af de to centrale forsvarsspillere, Andreas Christensen og Jules Koundé, samt Eric Garcias og Araujos voksende roller i det defensive mandskab, ser Piqués dage i Barca-trøjen ud til at nå sin ende. 

I de seneste sæsoner er Barca-veteranen kommet med nogle udtalelser vedrørende hans fremtidige afgang og det er nogle ord som ledelsen, ifølge den catalanske avis Sport, har hæftet sig ved.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi har ramt bunden med Barca. Hvis jeg er nødt til at tage afsted for, at der bliver plads til nyt blod, så tager jeg afsted' udtalte en frustreret Piqué efter det frygtelige 2-8 nederlag til Bayern München i 2020. 

Vicekaptajnen er ikke blot den bedst betalte i Barca, men også en af de bedst betalte i La Liga. På trods af, at han uden tøven har accepteret en lønreduktion, ser ledelsen angiveligt hans lønningsomkostninger som en for stor udgift i forhold til, hvad han bidrager med på nuværende tidspunkt. 

'Hvis jeg får at vide i morgen, at jeg er nødt til at tage afsted, så forlader jeg klubben med det samme. Jeg stopper helt med at spille fodbold. Jeg kommer aldrig til at spille for andre hold end Barca' udtalte Piqué i sidste sæson, hvilket er endnu en udtalelse som ledelsen efter sigende har taget til sig.

Det skal dog nævnes, at intet indikerer et negativt forhold mellem Barca og Piqué. Barca-veteranen er 35 år gammel og har været en uundværlig brik i catalanernes mest succesfulde sæsoner. Med både alder og rolle taget i betragtning, begynder Piqués exit at se naturlig ud, da han ellers vil ende på bænken som en økonomisk byrde. Gerard Piqué vil uden tvivl forlade Camp Nou, som spiller, med en legendestatus, når den dag kommer.

.:FORSIDE:.