fbpx
Annonce

Laudrup: 'Braithwaite har vundet i fodboldlotteriet'

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.02.20

© TV3+
// Martin Braithwaite

Da alt tydede på at Martin Braithwaite var særdeles tæt på at skifte til FC Barcelona, kommenterede Michael Laudrup forleden på sagen. Barca-legenden mener, at det kan blive et godt skifte for danskeren.

Den tidligere Barca-spiller Michael Laudrup er den dansker, som senest har optrådt for catalanerne. Martin Braithwaite er den næste og Laudrup mener, at angriberen får en gylden mulighed. Det kommenterede han på tirsdag aften på TV3+

'Jamen jeg vil sige, at hvis han kommer til Barcelona, så er det bare at sige hjerteligt tillykke og at han skal nyde det. Braithwaite har vundet i fodboldens lotteri. Han kommer til sådan en fantastisk klub' indledte Michael Laudrup.

På spørgsmålet om Braithwaite kan blive en succes i Barca svarede Laudrup lidt mere kryptisk. 'Det kommer an på hvilke kriterier man sætter for at være en succes for ham. For mig at se kan han maksimalt spille de her fjorten kampe, fordi han kan kun være med i ligaen' sagde han.

'Hvis han spiller seks-syv af de kampe fra start og scorer et enkelt mål eller to og dermed gøre opmærksom på sig selv, så betyder det, at han måske i næste sæson kan komme til en klub, som måske ikke lige er på Barcas niveau, men måske sådan en midterklub i Spanien og få en rigtig god aftale og så vil det jo være fantastisk for ham' tilføjede han.

.:FORSIDE:.