fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi ville hente Agüero i hans Atletico-tid'

Anders Lang Jensen - 16.12.21

// Sergio Agüero

Onsdag bekræftede argentinske Sergio Agüero sit karrierestop ovenpå de opståede hjerterytme-problemer. Angriberen har dermed lagt en stor karriere bag sig, og præsident Laporta havde kun store ord at sige om argentineren.

Barca hentede i sommer Sergio Agüero på en fri transfer fra engelske Manchester City, men angriberen blev hurtigt skadet. Argentineren gjorde sit comeback, men hjerteforstyrrelser har nu tvunget ham til et karrierestop. Præsident Laporta havde stor ros til angriberen ved onsdagens afsked.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


'Den video, vi har lige set med dine højdepunkter, viser nøjagtigt det, som vi har manglet i Barcelona. Du har dog truffet den rigtige beslutning, og du har vores støtte' lød det fra præsidenten ved onsdagens seance.

Du har været en verdensberømt spiller, en naturlig målscorer, og det, som du har opnået, har været på grund af dit store talent, din venlighed og den måde, du er på' fortsatte han.

'Vi havde gerne set, at du var kommet tidligere, da vi også var interesserede, da du var i Atlético Madrid. Jeg er sikker på, at du vil høste frugterne i denne nye fase. Du fortjener det, og vi ønsker dig alt det bedste' sluttede Laporta.

Argentineren nåede 767 kampe i sin aktive karriere og scorede hele 420 gange.

.:FORSIDE:.