fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi giver ikke op. Alt kan ske i fodbold'

FCBARCELONA.DK - 21.04.22

// Joan Laporta

De fleste er enige i, at Barcas rolle i La Liga nu udelukkende handler om sekundære placeringer. Sådan ser præsident Joan Laporta dog ikke på det. Han understreger, at alt er muligt indtil det matematisk er afgjort.

'Nu venter vi alle på at stemningen vender. Vi skal genvinde motivationen og vindermentaliteten som vi havde før. Det arbejder Xavi på. Jeg hører kommentarer om at ligaen er slut, men nej. Så længe der er liv, er der håb. Vi tror på at vi kan vinde alle de restererende kampe og slutte så højt i tabellen som muligt' udtalte han i går ifølge avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Der mangler syv finaler og med disse finaler kan vi matematisk set blive mestre. Vi kæmper for at vinde mesterskabet og vi vil kæmpe til det sidste. Barca overgiver sig aldrig og vi er fightere af natur. Alt kan ske i fodbold' fortsatte han.

Kendsgerningen er dog, at det ser mere end svært ud for Barca, specielt efter at Real Madrid i går besejrede Osasuna. Dermed er de hele 18 point foran Barca, ganske vist for to kampe mere. Barca har syv kampe tilbage og kan altså maksimalt få 21 point, så det varer næppe længe før at selv Laporta må indse at mesterskabet går til de hvide ærkerivaler.

Barca kan trække afgørelsen lidt længere med en sejr i aften, når de møder Real Sociedad på Anotea, et opgør der fløjtes i gang kl. 21.30 og som kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.