fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi er åbne for bud på Griezmann'

FCBARCELONA.DK - 23.07.21

// Antoine Griezmann


Joan Laporta deltog ved torsdagens præsentation af Memphis Depay og på pressemødet var Barca-præsidenten særdeles åbenmundet i forbindelse med Antoine Griezmann. Franskmanden rygtes som bekendt væk fra Camp Nou.

Antoine Griezmann er som bekendt blevet meldt på vej væk fra Barca denne sommer og ved torsdagens pressemøde gjorde præsident Laporta bestemt ikke noget for at mindste spekulationerne - tværtimod.

'Vi befinder i et meget specielt transfervindue, hvor klubberne har et meget begrænset økonomisk råderum, og hvor man i høj grad kigger på byttehandler. Vi sætter stor pris på Griezmann, men det er ingen hemmelighed, at flere klubber har vist interesse for ham. Han er dog en topspiller og derfor er det ikke sikkert, at der kommer et tilstrækkeligt godt nok tilbud til, at han kan forlade klubben' sagde Laporta.

'Vi ønsker at konstruere vores trup med økomomisk balance. Vi har ikke noget som helst problem med Griezmann og vi er meget tilfredse med ham professionelt, men vi er åbne for tilbud da vi befinder os i en meget vanskeligt periode. Vi bliver nødt til at skabe balance og derfor er vi åbne for de tilbud og forslag til byttehandler, som måtte melde sig. Hvis vi tager imod et tilbud vil det dog på ingen måde skade mulighederne for at skabe et vinderhold'.

'Lige nu er Griezmann Barca-spiller, men det er ingen hemmelighed, at der har været forhandlingerne de seneste uger. Lige nu regner vi med Griezmann i Barca, men der har været interesse for ham, da han er en af de bedste' sagde Laporta til slut.

Dermed tyder meget på, at Barca i øjeblikket arbejder at skille sig af med Griezmann. Det kunne meget vel ende med at være i en byttehandel, hvor spillere som Saul, Joao Felix pg Paulo Dybala indtil videre har været nævnt.

.:FORSIDE:.