fbpx
Annonce

Laporta takkede Balde ved kontrakt-ceremoni

Peter Vyff - 22.09.23

// Joan Laporta // Alejandro Balde

Efter flere måneders spekulationer, kunne Barca i går endelig præsentere Alejandro Baldes kontraktforlængelse. Joan Laporta deltog i kontrakt-ceremonien, hvor han takkede forsvarsspilleren for hans indsats.

Den 19-årige Alejandro Balde kunne i går endelig underskrive sin kontraktforlængelse, der holder ham hos Barca indtil 2028. Catalaneren bliver samtidig udstyret med en frikøbsklausul på 1 mia. euro, hvilket betyder at positionen som venstre back er sikret de næste mange år.

Stortalentets nye kontrakt blev præsenteret ved en større ceremoni, hvor Joan Laporta lykønskede Balde og takkede ham for at forpligtige sig til Barca. 'Mange tak, Alejandro. Stort tillykke, og vi ønsker dig mange succeser, fordi dine succeser bliver også Barcas'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg vil gerne understrege, at Balde er ekstremt engageret i klubben, og at han er en af de spillere, der altid er klar til at hjælpe Barca-organisationen, og det siger rigtig meget om hans karakter. Jeg vil også gerne takke Baldes familie for at spille en nøglerolle i at overbevise ham om, at fortsætte sin karriere på Camp Nou'.

'Jeg vil også gerne takke alle omkring spilleren for at gøre dette muligt. Han er et eksempel på en ung mand, der er kommet til førsteholdet efter en lang række udfordringer. Tusind tak til hans forældre for alt, hvad de har givet og lært ham. Min største tak går til hans bedstemor, der kom helt fra Den Dominikanske Republik' sagde Laporta.

Catalaneren har virkelig også været et aktiv hos Barca, siden hans gennembrud i sidste sæson. Det er allerede blevet til mere end 50 førsteholdskampe for Balde, der har gjort det nemt for klubbens fans, at glemme ikonet Jordi Alba, der i sommer skiftede til Inter Miami.

Præsidenten havde til sidst også ros til holdet og den sportslige ledelse. 'Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, og alle tror på, at vi har fået sammensat et rigtig godt hold, og vi skal huske at hylde dem, der bærer de sportslige pligter. Der er gjort en stor indsats for at registrere alle spillere, og det har været det hele værd. Og givet den store tillid til ledelsen, vil klubben blive økonomisk genoprettet hurtigere end forventet' afsluttede Laporta..:FORSIDE:.