fbpx
Annonce

Laporta: 'Om fem år er Barca fantastiske igen'

Simon Arun Vrábel - 02.03.24

// Joan Laporta

I forbindelse med offentliggørelsen af forlængelsen af samarbejdet med Cupra, gav Barcas præsident Joan Laporta også et par ord til pressen om hans syn på det fremtidige Barca, som han snart ser tilbage til fortidens storhed.

Det var en glad Barca-præsident, som gav et par korte udtalelser til den fremmødte presse, hvor han kiggede på fremtiden fyldt med mange unge talenter, og et nyt stort stadion som bliver blandt verdens allerbedste.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Hvor jeg ser Barca om fem år? Camp Nou vil være færdig til den tid, og det vil være en arkitektonisk diamant. Vi vil nyde at have verdens bedste stadion, og til den tid vil Paula også være færdigbygget, hvor vi kan afholde store europæiske finaler. Jeg ser succes. Stor succes. Vi har længe kæmpet hårdt for titlerne, men om fem år er Barca fantastiske igen, og det vil glæde rigtig mange’, indledte Laporta sit visionære svar.

’I Barca har vi altid haft stor tiltro til vores egne talenter. Vores træning har altid været unik, og den har været årsagen til så mange generationer af verdensklasse fodboldspillere, som har givet klubben enorm succes’, forsatte præsidenten.

’Vi har haft helt fantastiske trænere, som har givet klubben så meget succes. Og derfor ved vi også, at vores model virker. For at klubben skal være bæredygtig, skal vi satse på vores egne talenter, for succes har altid været, når vi har kombineret vores egne talenter med verdensklasse forstærkninger’, afsluttede Joan Laporta.

laporta40

.:FORSIDE:.