fbpx

Laporta modtog buh-råb under Barca Atlétics kamp

Peter Vyff - 10.06.24

 


Joan Laporta har været genstand for stor kritik på det seneste, især efter det store kaos under fyringen af Xavi. Præsidenten måtte således også lægge ører til en række buh-råb, da Barca Atlétic i lørdags spillede oprykningskamp.

Barcas ledelsesmæssige problemer har efterhånden trukket en del overskrifter, og det til trods for, at størstedelen af fansene havde håbet på, at Joan Laporta ville tilføre klubben en smule ro. Sådan har det dog ikke været, og selvom ledelsen i flere år har forsøgt at tøjle den svære økonomi, er det endnu ikke lykkes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Senest skabte fyringen af Xavi også en del polemik, efter han ellers havde indvilliget i at fortsætte som cheftræner til næste sæson. Laporta valgte dog til slut af afskedige den tidligere Barca-spiller, der havde gjort sig upopulær hos bestyrelsen efter en række udtalelser til pressen.

Præsidentens ageren har nu skabt en del utilfredshed blandt klubbens fans, hvilket de valgte at udtrykke i fredags under Barca Atlétics play-off kamp mod UD Ibiza. Præsidenten kunne blandt andet høre en del buh'en, samt en del tilråb som 'Barca ja, Laporta, nej' og 'stop med at gøre dig selv til grin'.

Fansenes tilråb varede i et par minutter, inden man igen valgte at støtte holdet og spillerne, der vandt 5-3 og som dermed fortsat er med i kampen om oprykning. Det er langt fra første gang, at Laporta har måtte lægge ører til fansenes utilfredshed, da han blev udsat for lignende tilråb i sæsonens sidste hjemmekamp mod Rayo Vallecano.

laporta50F

// Joan Laporta
.:FORSIDE:.