fbpx

Laporta må måske stille sikkerhed for registreringer

Peter Vyff - 14.06.23

// Joan Laporta

Barca har fortsat problemer med at registrere holdets kontraktforlængelser, selvom flere spillere efterhånden har forladt klubben. Præsident Laporta overvejer nu selv at stille sikkerhed for registreringerne, som det skete med Koundé.

Ledelsen har i lang tid forsøgt at få kontraktforlængelserne med Ronald Araújo og Gavi registeret. Det lader nu til at lykkes, efter Sergio Busquets og Jordi Alba har meldt deres afgang, og dermed har sparet Barca for en stor del lønkroner, der nu kan bruges på anden vis.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne mangler dog fortsat at få registeret forlængelserne med Marcos Alonso, Sergi Robert og Iñaki Peña, ligesom der arbejdes der på at få Alejandro Balde til at underskrive en ny aftale. Økonomien tillader det dog ikke på nuværende tidspunkt og det kan angiveligt få Joan Laporta til at tage sagen i egen hånd.

Præsidenten påtænker ifølge nyhedsstationen RAC1 at bruge egne midler for at stille sikkerhed for de resterende kontraktregistreringer. Det samme skete, da Jules Koundé blev hentet til Camp Nou for et år siden, hvor Laporta og kasseren Ferran Olivé stillede garanti for franskmandens registrering efter hans ankomst fra Sevilla.

Det kan lyde som en risikabel manøvre, men det understreger blot ledelsens tro på at det nok skal lykkes at få genereret indtægter fra spillersalg, der kan frigøre plads i budgettet til forlængelserne og potentielle nyindkøb. Forhåbentlig sker der snart noget således, at det ikke bliver nødvendigt for bestyrelsen at gribe til egne lommer.

.:FORSIDE:.