fbpx

Laporta: 'Jeg tror ikke Messis tid i Barca er overstået'

Anders Lang Jensen - 24.07.22

// Lionel Messi

For et år siden måtte Lionel Messi uventet forlade Barca. Det er dog ikke ensbetydende med, at argentineren ikke kan vende tilbage til Barca. Præsident Joan Laporta håber ikke at kapitlet med Messi i Barca er slut.

Joan Laporta var nyvalgt præsident på Camp Nou sidst sommer, men alligevel måtte hans ledelse tage det drastiske valg om ikke at forlænge kontrakten med Lionel Messi af økonomiske årsager. Laporta forklarer dog nu at han håber, at argentineren kan vende tilbage en dag.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg tror og håber, at Messis historie med Barca ikke er slut. Det hele er stadig åbent og det er vores ansvar at sikre, at historien får en bedre afslutning, end den fik. Som Barca-præsident føler jeg, at vi står i gæld til Messi’, forklarer Joan Laporta ifølge mediet ESPN.

Han kommenterede desuden på rygterne om hollandske Frenkie de Jong. ’Frenkie de Jong er vores spiller, og vi kan virkelig godt lide ham. Vi har fået nogle bud på Frenkie, men har ikke accepteret noget på nuværende tidspunkt, da vi ønsker at snakke med ham om det og vide præcis, hvad han ønsker. Vi skal have afklaret nogle ting omkring hans situation’, slutter præsidenten.

laporta6

.:FORSIDE:.