fbpx

Laporta: 'Døren til Barca er åben for Messi'

Anders Lang Jensen - 24.03.23

// Lionel Messi // Joan Laporta

Rygterne om et nærmest sensationelt comeback til Barca for Lionel Messi tager til i styrke i disse uger. Det tyder på, at argentineren ikke forlænger med PSG, og præsident Joan Laporta understreger nu, at døren er åben for ham.

Mediebilledet omkring Barca har i den seneste uge beskrevet, at Lionel Messi angiveligt foretrækker at vende tilbage til Camp Nou. Nu slår Barca-præsident Joan Laporta fast, at klublegenden er mere end velkommen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Messi er den bedste spiller i historien, og han har været den vigtigste spiller i Barcas historie. Jeg skal være meget forsigtig med, hvad jeg siger. Messi er PSG-spiller, og jeg skal have respekt for det’, siger Laporta ifølge journalisten Toni Juanmartí og mediet Relevo.

’Tilstanden i klubben da jeg blev præsident, var slet ikke god, og jeg var nødt til at træffe en beslutning, som jeg ikke var glad for’, fortsætter han om Messis uventede exit i august 2021.

’Messi ved, at Barcas døre er åbne for ham, og vi får at se. Jeg skal finde en måde til at forbedre det nuværende forhold mellem ham og Barca’, slutter Laporta.

Lionel Messi har, som situationen er lige nu, kontraktudløb i Paris Saint-Germain om få måneder. Muligheden for et comeback bliver uden tvivl undersøgt af Barca-ledelsen, men spørgsmålet bliver, om det på nogen måde er realistisk rent økonomisk, at bringe argentineren hjem til Camp Nou.

laporta8

.:FORSIDE:.