fbpx
Annonce

Laporta: 'Der vil blive taget en række beslutninger'

FCBARCELONA.DK - 19.05.21

// Joan Laporta


Præsident Joan Laporta lagde ikke fingrene imellem, da han i går kommenterede den aktuelle situation i klubben. Han talte om fornyelse og beslutninger der vil blive taget, så klubben igen kan kæmpe med om Champions League.

'Jeg har før sagt, at når sæsonen er slut, vil vi vurdere holdet, både når det gælder spillet og resultaterne. Vi vandt Copa del Rey og vi er meget stolte over denne succes, men vi blev sendt meget tidligt ud af Champions League og smed ligaen væk på en helt uforståelig måde, hvis I spørger mig' indledte han i følge avisen Sport.

'Fra næste uge vil der blive taget en række beslutninger, som der skal tages. Det vil vi løbende melde ud. Vi skal arbejde hårdt og effektivt for at skabe et hold der kan vinde Champions League og ligaen, noget der er glippet for os' fortsatte han.

'Man kan tale om en epoke der er slut eller en fornyelse, for det er det som der skal til' afsluttede Barca-præsidenten.

Det bliver derfor spændende at se hvad Laporta har på tegnebrættet, som han mener kan bringe Barca tilbage på sporet som en af de allerstærkeste klubber i Europa.

.:FORSIDE:.