fbpx
Annonce

Laporta: 'Der kommer 3 eller 4 forstærkninger mere'

FCBARCELONA.DK - 20.06.21

// Joan Laporta


Med meldingen om tilgangen af Memphis Depay er man nu oppe på fire nye spillere til næste sæson. Præsident Laporta forsikrer dog om, at det ikke stopper her. Han lover der kommer tre eller fire forstærkninger mere.

'Vi sammensætter en konkurrencedygtigt hold. Det har vi allerede set med tilgangene af Eric García, Agüero og Emerson og andre spillere er på vej. Der kommer tre eller fire forstærkninger mere' udtaler Laporta til avisen La Vanguardia, et interview der blev lavet inden offentliggørelsen af Memphis Depays skifte.

Laporta kommenterer også andre emner i interviewet:

Det lykkedes ikke at hente Wijnaldum:
'Det glippede for os i sidste uge. Der er klubber der ejes af stater, der kan købe enhver spiller. Det er et emne der bør analyseres' siger han med henvisning til Qatar-ejede Paris Saint-Germain.

Tvivlen om Ronald Koeman:
'Efter at have holdt tre møder så vi, at vi kunne arbejde sammen. Der var flere ting vi var enige om end uenige. Det er jeg glad for. Jeg havde gerne set, at det ikke var sket på den måde, for jeg bryder mig ikke om, at nogen lider og måske Ronald var lidt urolig, men det var jeg også. Jeg tror dog processen har været god for min relation til Koeman'.

Hvorfor kom Laporta i tvivl om Koeman?
'Jeg var skuffet, for jeg så vi kunne have vundet ligaen. Jeg sagde dengang, at jeg ikke kunne forstå, at det glippede'.

Situationen omkring Messi:
'Jeg ville gerne have, at Messi hurtigt meldte noget ud, for det ville hjælpe os meget. Vi er i dialog og jeg er glad for den energi han lægger i for at blive'.

Hvem har ansvaret for, at det skal gå bedre?
'Det er mig og min bestyrelse der bestemmer, for det er mig der er præsident. Den der bestemmer har ansvaret. Derfor ønsker jeg at være med i det hele' afslutter han.

.:FORSIDE:.