fbpx

Lamine Yamal satte ny rekord i Champions League

Peter Vyff - 22.02.24

// Champions League // Lamine Yamal

Barca fik i går et noget skuffende resultat med tilbage til Catalonien, da det blev til 1-1 på udebane mod Napoli i Champions League. Catalanerne kunne dog glæde sig over, at Lamine Yamal satte endnu en rekord i denne sæson.

Den blot 16-årige Lamine Yamal har været den helt store åbenbaring i denne sæson, hvor han trods sin unge alder allerede er blevet en fast del af Barcas førsteholdstrup og det spanske landshold. Stortalentet har været brandvarm på det sidste hvilket også har kastet otte konsekutive startpladser af sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den seneste i går mod Napoli betød samtidig, at kantspillere endnu engang i denne sæson satte en ny rekord. Catalaneren blev med sin startplads den yngste spiller nogensinde til at starte inde i knockout-runden i Champions League.

Yamal fortsætter dermed med at understrege sit kæmpe potentiale. Rekordkampen er dog næppe en stortalentet vil huske, da han trods flere gode aktioner i første halvleg ikke formåede at levere et godkendt slutprodukt.

Returkampen i Barcelona spilles om to uger og her har catalanerne alle muligheder for at afgøre ottendedelsfinalen hjemme på Estadi Olímpic, men det vil kræve en noget bedre indsats, og især fra den unge Yamal.

.:FORSIDE:.