fbpx
Annonce

Lamine Yamal er blevet nomineret til Golden Boy

FCBARCELONA.DK - 05.09.23

// Lamine Yamal

Den blot 16-årige Lamine Yamal har taget alle med storm denne sæson og det kaster nu en flot nominering af sig. Yamal er blevet nomineret til Golden Boy trofæet, der uddeles til den bedste spiller under 21 år.

Ikke mange kendte Lamina Yamal, inden at Xavi pludselig gav den dengang 15-årige spiller debut i slutningen af sidste sæson. Nu ved alle hvem kantspilleren er. Det skyldes hans flotte præstationer i sommerens træningskampe og i de første fire runder af La Liga.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu bliver det imponerende gennembrud belønnet med en nominering til Golden Boy, som den italienske sportsavis Tuttosport står for. Avisen kårer den bedste spiller under 21 år og Barca har stolte traditioner i denne kåring, for Gavi løb med titlen i 2022 og året før var det Pedri der vandt trofæet.

Tuttosport vil i de kommende uger løbende skære listen ned, så der til sidst kun er 20 spillere tilbage. Blandt dem vil europæiske sportsjournalister stemme om, hvem der er den bedste spiller under 21 år.

Yamal er ikke den eneste Barca-spiller blandt de nominerede, for også Balde, Gavi og Pedri er med i det fine selskab..:FORSIDE:.