fbpx
Annonce

L'Equipe: Neymar afviser PSG for at skifte til Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.04.21

// Neymar


Sæbeoperaen med Neymar ser ud til at fortsætte for fuldt drøn efter, at den ellers for blot nogle uger siden så ud til at have fået en afslutning. Nu er der meget klare meldinger fra Frankrig om, at Neymar ikke fortsætter i PSG.

Det er den store franske avis L'Équipe, som denne mandag skriver, at Neymar har droppet alle tanker om at forlænge med sin klub Paris Saint-Germain. Det skyldes ifølge avisen helt og alene brasilianerens ønske om at spille sammen med sin tidligere holdkammerat Lionel Messi i Barca igen.

Neymar havde ellers påbegyndt forhandlingerne med PSG om en forlængelse af den kontrakt, som udløber i sommeren 2022. Neymar begyndte kun disse forhandlinger, fordi det så ud til, at Messi ville forlade Barca, hvor en mulig destination så kunne være den franske storklub.

Nu har tonen fået en anden lyd i de catalanske medier i forhold til Messis fremtid. Her skriver samtlige af dem, at Messi med stor sandsynlighed bliver i Barca. Argentineren virker da også meget gladere og mere engageret, når man ser ham på banen lige nu, så der kan gå være noget snakken.

Så da Messi nu ser ud til at forlænge med den catalanske storklub, så har Neymar altså ifølge L'Équipe droppet alle tanker om at forstætte i PSG, fordi han vil spille sammen med Messi i Barca. Den nye kontrakt med PSG var ellers forhandlet på plads, men ikke underskrevet.

Dramaet om Neymar fortsætter dermed...

.:FORSIDE:.