fbpx
Annonce

L'Équipe: Barca kigger på Lyons højreback Malo Gusto

Anders Lang Jensen - 19.08.22

© Getty Images
// Malo Gusto

Højreback-positionen i Barca er ikke et lukket kapitel i denne sommers transfervindue. Barca håber på at sælge amerikanske Sergiño Dest, og en mulig erstatning kan være den 19-årige Malo Gusto i franske Olympique Lyon.

Xavi ønsker at forstærke defensivens højreside inden transfervinduets lukning, og efter den glippede aftale med César Azpilicueta fortsætter jagten. Det kræver dog et salg af Sergiño Dest, men klubbens alternativ er angiveligt allerede udpeget.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den franske avis L'Équipe følger Barca Olympique Lyons 19-årige højreback Malo Gusto. Den unge forsvarsspiller brød igennem sidste sæson, hvor det blev til 30 kampe og 4 assists i den franske Ligue 1.

Andre europæiske storklubber som Manchester City, Manchester United og PSG holder, ifølge L'Équipe, også et skarpt øje på Malo Gusto. Franskmandens kontrakt udløber i 2024, og Lyon vil hellere end gerne forlænge den aftale. Det kan dog falde ud til Barcas fordel med de to sæsoner på kontrakten, så Lyon kan presses til at sælge deres talentfulde højreback.

gusto1

.:FORSIDE:.