fbpx

Kun to Barca-spillere udtaget til Spaniens landshold

Peter Vyff - 02.06.23

// Spanien

Spaniens landstræner Luis de la Fuente udtog denne fredag truppen til kampen mod Italien i Nations League. Barca har kun to spillere udtaget, hvilket skyldes skaden til Alejandro Balde, samt Pedri, der først er på vej tilbage i form.

Den 61-årige De la Fuente har lavet hele syv ændringer i forhold den trup, der i foråret sejrede imod Norge, og noget overraskende måtte se sig slået af Skotland. Landstræneren er derfor allerede en smule presset, da spillet slet ikke har været som forventet, efter han overtog posten efter Luis Enrique.

De store ændringer skal derfor også ses i lyset af det skuffende resultat imod Skotland hvilket betyder, at flere rutinerede spillere som Nacho Fernández, José Gaya og Iñigo Martínez er blevet fravalgt. Der er istedet fundet plads til den 37-årige Jesus Navas, Marco Asensio og Jordi Alba, som snart er fortid på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 34-årige Alba er kun én af to Barca-spillere på det netop udtagne landshold, hvor der også er fundet plads til Gavi. Det er et ganske lavt antal, men taget skaden til Balde i betragtning, samt formen hos Pedri, Eric García og Marcos Alonso, så er det ikke så overraskende endda.

Truppen ser således ud:

Målmænd: Unai Simón, Kepa, David Raya

Forsvar: Carvajal, Jesús Navas, Laporte, David García, Le Normand, Jordi Alba, Juan Bernat

Midtbane: Rodrigo, Zubimendi, Fabián Ruiz, Mikel Merino, Gavi, Serigo Canales

Angreb: Morata, Dani Olmo, Nico Williams, Asensio, Yeremy Pino, Rodrigo Moreno, Joselu.

.:FORSIDE:.