fbpx
Annonce

Kun syv spillere er hjemme for at spille landskampe

FCBARCELONA.DK - 23.03.23

// landskampe

Ofte er Barcas trup mere end halveret når der er landskampspause, men sådan er det ikke denne gang. Xavi må kun undvære syv spillere og det vil give noget mere kvalitet i træningen indtil alle er samlet igen.

Havde det ikke været for skader til Dembélé, Pedri, Araujo og De Jong, ville truppen være halveret på grund af landskampe. De tre sidstnævnte var reelt udtaget for deres respektive lande, men skadesproblemer har tvunget dem til at melde afbud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pedri blev udtaget for Spanien uden at være klarmeldt, men fortsatte problemer med låret holder ham ude nogle uger mere. De Jongs og Araujos skader er ikke alvorlige og de kan nok snart træne med igen. Det er uvist hvornår Dembélé kan ventes tilbage på træningsbanen, men det forventes at ske her under landskampspausen.

Det spiller også ind på det sparsomme fravær, at spillere som Busquets, Alba, Fati og Torres ikke er med for Spanien. Busquets har selv meldt fra til landsholdet fremover, mens Alba, Fati og Torres direkte er frasorteret af den nye spanske landstræner De la Fuente.

Det betyder at det kun er Ter Stegen, Lewandowski, Gavi, Balde, Kessié, Christensen og Koundé der mangler den næste uges tid, inden at Xavi igen har alle mand samlet.



.:FORSIDE:.