fbpx
Annonce

Kun fem Barca-spillere tilbage ved VM i Qatar

FCBARCELONA.DK - 07.12.22

// VM 2022

topbar222

Spanien i går blev nærmest sensationelt sendt hjem fra VM af Marokko og dermed sætter otte Barca-spillere kursen hjem mod den catalanske hovedstad. Det betyder at kun fem af klubbens spillere er klar til kvartfinalerne.

Barca havde hele 17 spillere med da VM-slutrunden blev skudt i gang. Kun Bayern München kunne matche dette høje antal. Efter at ottendedelsfinalerne er færdigspillet er antallet massivt reduceret til fem.

Artiklen fortsætter under annoncen


Andreas Christensen havde den tvivlsomme ære at være den første af Barcas spillere der måtte tage hjem og han blev fulgt af Ter Stegen og Araujo efter gruppespillet. Dernæst blev Lewandowski sendt hjem mandag og i går var det de otte Barca-spillere på det spanske landshold, García, Alba, Balde, Busquets, Pedri, Gavi, Fati og Torres, der måtte pakke kufferten.

Det efterlader blot fem Barca-spillere ved VM-slutrunden, nemlig følgende:

Frankrig: Koundé og Dembélé
Holland: De Jong og Memphis
Brasilien: Raphinha

Den første der skal i aktion er Raphinha, der med Brasilien fredag eftermiddag møder Kroatien. Fredag aften skal De Jong og Memphis med Holland op imod Argentina med Messi. Lørdag skal Koundé og Dembélé med Frankrig møde England..:FORSIDE:.