fbpx
Annonce

Kroatiens Josip Juranovic tiltrækker sig opmærksomhed

Simon Arun Vrábel - 17.12.22

// Josip Juranovic

topbar2221

Kroatiens højreback Josip Juranovic, har efter et brag af en VM-slutrunde, tiltrukket sig stor opmærksomhed og forsvarsspilleren fra Celtic ligner både økonomisk og sportsligt en rigtig god mulighed for Barca.

Før vinterens VM var Josip Juranovic et ukendt navn for de fleste, men det er netop derfor mange omtaler VM som et udstillingsvindue. Juranovic har nemlig spillet et brag af en slutrunde for Kroatien og det har tiltrukket meget interesse blandt andet fra Barca, hvor man er på udkig efter en ny højreback.

Den 27-årige Juranovic har sammen med Kroatien været én af slutrundens helt store overraskelser hvor kroaterne undervejs besejrede slutrundefavoritterne fra Brasilien. Her havde Juranovic ellers rigeligt at se til med skiftevis Raphinha og Vinicius Jr. men symptomatisk for hans indsats, klarede han også dén opgave formidabelt. Den gode indsats har gjort at flere storklubber har fået øjnene op for kroaten som ellers netop er ankommet til skotske Celtic.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er engelske Sunday Post som bringer historien om, at flere storklubber udviser interesse for Juranovic og blandt disse skulle være Barca. Catalanerne får dog kamp til stregen fra engelske klubber som Newcastle og Chelsea, samt rivalerne fra Atlético Madrid og det med god grund, for flere ting taler for at hente den 27-årige kroat. Udover de sportslige kompetencer, så vurderes hans pris nemlig også til at være yderst interessant og det gør ham ekstra spændende for Barca, hvis økonomi er meget stram.

Juranovic ankom nemlig til Celtic i sommer fra polske Legia Warszawa for beskedne tre millioner euro. Hans gode indsats både i Skotland og nu med landsholdet, har fået hans pris til at stige til over det dobbelte. TTransfermarkt estimere nu hans markedsværdi til at stå til 6,5 millioner euro hvilket forsat må siges at være en rigtig god handel for en 27-årlige landsholdsspiller på et af verdens fire bedste landshold.

Jospi Juranovic har kontrakt med Celtic frem til 2026 men både klubben og spilleren skulle være interesseret i at sende kroaten videre. I Celtic har Juranovic spillet stort set fuld tid i samtlige kampe i alle turneringer og således er det allerede blevet til 15 kampe for Celtic samt 11 kampe for det kroatiske landshold i 2022.



.:FORSIDE:.