fbpx

Kovending: Barca vil alligevel forlænge med Tenas

Peter Vyff - 29.06.23

// arnau tenas

Selvom Arnau Tenas forleden bekræftede, at Barca ikke ønskede at forlænge hans kontrakt, så ser situationen ny ud til at have taget en ny drejning. Catalanske aviser meddeler, at barca har ombestemt sig.

Den 22-årige Tenas forklarede selv forleden, hvordan ledelsen skulle have fortalt ham, at man ikke ønskede at beholde ham til næste sæson. Catalanerne havde ellers en mulighed for automatisk at forlænge målmandens nuværende kontrakt med to yderligere år, hvilket som bekendt endnu ikke er sket.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det forlyder dog nu, at Barca skulle have ændret deres mening, og at ledelsen ifølge aviserne Mundo Deportivo og Sport ønsker at forlænge kontrakten med La Masia-spilleren. Det skyldes angiveligt ledelsens plan om at udleje Tenas i stedet for at sælge ham, da der fortsat er stor tiltro til at han kan udvikle sig til en kvalitetsspiller på Camp Nou.

Catalanerne håber derfor at et lejeophold kan holde målmandens udvikling i gang, samt giver det ledelsen en mulighed for at bevise overfor ungdomsspillerne at deres loyalitet belønnes. Ifølge aviserne ønsker Barca har udnytte den klausul, som gør det muligt at forlænge kontrakten med to år.

Arnau Tenas er højt respekteret i hele Spanien, hvor han betragtes som en af de mest lovende spillere i målet. Det er derfor næsten utænkeligt, at Tenas ikke vil få tilbudt en række kontrakter både fra ind- og udland, ligesom han allerede menes at være i tæt dialog med bysbørnene fra Granada og Almería. Nu er det store spørgsmål så, om man når i mål med en forlængelse og om Tenas bliver udlejet.

.:FORSIDE:.