fbpx
Annonce

Konkurrence: Gæt resultatet af Bayern-Barca

FCBARCELONA.DK - 13.09.22

// Kongen, Dværgene og de andre Barça-stjerner

I aften gælder det sæsonens anden gruppekamp i Champions League, når Barca på udebane møder Bayern München. I den forbindelse sætter vi tre eksemplarer af den helt nye bog om FC Barcelona på højkant i en konkurrence, hvor man skal gætte resultatet af kampen.

'Kongen, Dværgene og de andre Barça-stjerner' er titlen på den helt nye bog om Barça, hvor man får 11 eventyrlige, men sande FC Barcelona fortællinger, der bringer en helt tæt på de største stjerner. Bogen er skrevet af fodboldeksperterne Sebastian Stanbury, Zak Egholm, Flemming Toft, Jonas Schwartz og Martin Davidsen. Krimiforfatteren Jussi Adler-Olsen, der selv er stor fan af FC Barcelona, har skrevet forord til bogen.

Bogen kan bestilles hos forlaget Our Football Heritage her.

Konkurrencen foregår på vores Facebook-side, hvor vi har oprettet et opslag til konkurrencen. Det eneste man skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar i konkurrenceopslaget med ens gæt på resultatet af aftenens kamp mellem Bayern München og Barca. Når kampen er slut trækker vi lod blandt de deltagere, som har ramt rigtigt med deres gæt på resultatet. De tre vindere vil blive kontaktet direkte på Facebook.

Klik på Facebook-opslaget herunder og smid en kommentar med dit gæt på resultatet:

.:FORSIDE:.