fbpx
Annonce

Koeman: 'Vi mangler syv kampe og de skal vindes'

FCBARCELONA.DK - 24.04.21

© Getty Images
// Villarreal // Ronald Koeman

Ronald Koeman så på et pressemøde i dag frem mod kampen mod Villarreal i morgen eftermiddag. Her forudså han en spændende ligaafslutning og glædede sig over, at Dembélé er klar igen.

'Hver eneste kamp byder på sine egne vanskeligheder. Det vil afhænge meget af os selv. Vi møder et hold der spiller flot fodbold' kom det fra Barca-træneren.

Her er hvad han ellers udtalte:

4-0 sejren over Villarreal tidligere på sæsonen:
'Der er gået lang tid siden. De spiller godt fodbold og har dygtige folk i front. De har vist i Europa, at det er et stærkt hold, så der venter en interessant kamp'.

Kampen i toppen af ligaen:
'Det er det samme for alle fire hold. Der er næsten ikke plads til at fejle. Jeg ved ikke hvor mange point der skal til, men det er mange. Vi ved at der mangler syv kampe og for os, som for de andre tophold, skal de vindes. Hvis vi ikke vinder, er chancerne for et mesterskab mindre. Det er indlysende'.

Er Barca favorit til mesterskabet:
'Jeg mener ikke at der er et hold der er stærkere end de andre. Atlético, Madrid og Sevilla vinder mange kampe. Vores fordel er, at vi har en kamp mod Atlético hvor vi kan besejre dem, men de kan også besejre os. Det bliver en dyst frem til sidste runde'.

Dembélé er meldt klar igen:
'Han er en anderledes spiller der giver mange muligheder. Han kan drible og skyde med begge ben. Han er en vigtig spiller og han har bidraget med meget denne sæson. Det er vigtigt, at han er med i morgen'.

Er det bedst at spille først eller sidst af topholdene?
'Jeg ved ikke om det er bedst at spille først eller ikke. Det betyder ikke så meget for mig. Hvis de andre vinder, kommer der ekstra pres på, men sådan er det i forvejen i denne klub'.

Er sæsonen slut for Coutinho og Ansu Fati?
'Coutinho og Ansu er skadet i længere tid end vi oprindeligt forventede. Jeg kan ikke sige om de kan spille mere denne sæson'.

Er Koeman også træner i Barca i næste sæson?
'Som jeg har sagt det før, har præsidenten vist mig sin støtte og tillid og indtil det modsatte sker, vil jeg sige det samme. Jeg ser mig selv som træner i næste sæson. Jeg har en kontrakt og hvis det ikke bliver sådan, må vi tale om det'.

.:FORSIDE:.