fbpx
Annonce

Koeman: 'Overordnet set var det en god præstation'

FCBARCELONA.DK - 17.09.20

© Getty Images
// Girona // Ronald Koeman

Ronald Koeman fandt ikke de helt store superlativer frem, da han kommenterede holdets indsats i 3-1 sejren over Girona i går aftes, men det var alligevel tydeligt, at han var godt tilfreds med det han havde set.

'Jeg er tilfreds med nogle gode opspil bagfra, men i front blev vores angreb for lukkede. Vi skal spille mere åbent, men overordnet set var det en god præstation. Når vi når til ligaen, er vi 100% klar' indledte han.

'Jeg fik set at spillerne er blevet stærkere og jeg kan se, at vi forbedrer os, specielt fordi vores modstander Girona, var bedre end Nàstic' fortsatte han.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Spillernes træthed efter kampen:
'Rent fysisk har vi godt. Spillerne fik 60 minutter og mange af dem får 90 minutter på lørdag, så de er forberedt til at ligaen starter. I dag var alle trætte på grund af nogle intense træninger. Vi giver den gas den sidste uge inden ligaen starter'.

Indtrykket af de unge spillere:
'Vi ved, at vi har nogle rigtig gode unge spillere. Det afgørende for dem er at deltage ved træningen og spille i træningskampene. Hvis jeg skal fremhæve en af de unge, vil jeg pege på Konrad, for jeg kan lide det han laver, men også Pedri og Riqui har en stor fremtid foran sig'.

Coutinhos indsats:
'Han er meget opsat lige nu. Han træner godt og besidder store kvaliteter. Man skal være klar over, at han har brug for støtte fra sin træner og fra tilhængerne'.

Hvilken angrebsformation er den foretrukne:
'Jeg forsøger altid at sammensætte det bedste angreb. Vi har flere spillere, der kan spille forskellige positioner og det et godt. Coutinho kan spille i venstre side og trække ind i banen, mens Griezmann kan spille på begge kanter og centralt. Messi kan tage udgangspunkt i højre side og trække længere tilbage eller mere frem i angrebet. Der er mange muligheder'.

.:FORSIDE:.