Koeman: 'Når man scorer 5 mål, kan man kun være glad'

FCBARCELONA.DK - 21.10.20

// Champions League // Ronald Koeman // Ferencvaros

Ronald Koeman glædede sig naturligt over 5-1 sejren over Ferencvaros, da han udtalte sig efter kampen, men der var alligevel aspekter i spillet, som han ikke var helt tilfreds med. Samtidig var der ros til de unge spillere.

'Generelt er jeg tilfreds med kampen og de tre point. Når man scorer fem mål, kan man kun være glad' indledte Barca-træneren.

'Vi spillede en god kamp, men vi havde svært ved at finde den rytme i spillet vi ønsker. Jeg mener vores problem er, at vi nogle gange falder i tempo. Jeg tror vi er i stand til at holde et højt tempo, for vi er rigtig gode. Det er afgørende for mig' fortsatte han.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Trincao, Pedri og Dembélé:
'Det er spillere der har brug for minutter for at finde ind i en rytme. Trincao skabte mange problemer for dem på kanten og Dembélé gjorde det godt. Han scorede og var farlig. Det er det som en træner vil have. Pedri kan spille på alle positioner og er snedig. De har alle en stor fremtid i klubben'.

Piqués udvisning:
'Man ønsker altid at alle er disponible og både straffe og rødt kort var en for hård straf. Man kan kun rose holdet for at spille på den måde i undertal'.

Araujo:
'Han gør det godt. Vi har god konkurrence i det centrale forsvar. Jeg er helt rolig hvis der sker Lenglet eller Piqué noget, for så har vi Araujo klar'.

Pjanic' indsats:
'Vi har vist, at vi kan spille godt med to defensive midtbanespillere. Da Pjanic kom til, var han fysisk efter de andre, så hans minutter i dag var vigtige'.