fbpx
Annonce

Koeman: 'Ikke godt for Messi at spille i en anden trøje'

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.07.21

// Lionel Messi // Ronald Koeman


Koeman deltog torsdag ved et arrangement. Her blev han spurgt ind til flere emner, blandt dem Lionel Messis fremtid. Her understregede hollænderen at han håber, at Messi bliver og at det vil være bedst for ham at spille for Barca.

'Det er meget vigtigt at Messi bliver, fordi det er godt for Barca og det er godt for La Liga. Det meget vigtigt for klubben og ligaen, at den bedste spiller i verden bliver og vi må alle gøre en indsats for at beholde ham' sagde Koeman ifølge den catalanske avis Sport.

Det er Joan Laporta som står for at få en ny kontrakt med Lionel Messi på plads. Koeman tror på, at klubbens præsident kan lykkes med det. 'Jeg har fuld tillid til, at vores præsident kan løse denne situation' sagde han om det.

Messi har været stille vedrørende sin fremtid, men Koeman bakker Messi op og fortæller, at angentineren har travlt med landsholdspligter lige nu. 'Leo har altid vist, at han vil fortsætte i Barca, og jeg ved, at klubben arbejder med hans advoktar og hans far (Jorge Messi, red)' sagde Koeman inden han fortsatte:

'Leo spiller Copa América og han har andre ting at tænke på lige nu end sin fodboldmæssige fremtid, eksempelvis finalen ved Copa América. Jeg ved, at Messi vil fortsætte i Barca og han bliver nødt til at blive i klubben, fordi det vil ikke være godt for Messi at spille i en anden trøje' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.