fbpx
Annonce

Koeman har stor tiltro til Martin Braithwaite

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.08.21

© Getty Images
// Martin Braithwaite


I sidste halvdel af sidste sæson var det ikke meget man så til Martin Braithwaite på banen, da Ronald Koeman ofte så andre veje, men siden da er hollænderens tillid til den danske angriber tilsyneladende vokset.

Efter slutningen af sidste sæson stod den på EM for Danmark for Martin Braithwaite. Her leverede den 30-årige esbjergenser en god slutrunde, mens han senere efter slutrunden efter sin ferie vendte stærkt tilbage i Barca og scorede mål i træningskampene.

Den solide indsats fortsatte mod Real Sociedad, hvor Martin Braithwaite spillede sin bedste kamp i Barca-trøjen siden skiftet for halvandet år siden. Efter kampen nærmest hyldede Ronald Koeman sin danske angriber, hvor han også sagde, at Braitwaite har forbedret sit spil.

Mod Bilbao så Braithwaite ikke god ud og han brændte en stor chance, men hele holdet spillede ikke godt mod baskerne, så det er nemt at pege fingre af Braithwaite når det ikke går godt. Man kan på den anden side sige, at midtbanespillerne ikke formåede at sætte angriberne i scene mod Bilbao.

Faktum er, at Ronald Koemans tillid til den danske angriber ser ud til at være vokset. Koeman bruger Braithwaite som et forbillede for de andre spillere og henviser dem til danskeren som et godt eksempel på hvordan man går forrest på og uden for banen.

Med skadessituationen i angrebet lige nu venter der meget spilletid til Braithwaite i den kommende tid. Koeman har brug for danskeren mere end nogensinde før og hollænderen er klar til at give ham chancen. Det er denne mulighed Braithwaite har kæmpet for og nu handler om at gribe den.

.:FORSIDE:.