fbpx
Annonce

Koeman: 'Det var en god lodtrækning'

FCBARCELONA.DK - 27.08.21

// Champions League // Ronald Koeman


Champions League lodtrækningen i går placerede Barca i gruppe med Bayern München, Benfica og Dynamo Kiev. Den lodtrækning er Ronald Koeman ikke utilfreds med, selvom han betragter gruppen som værende hård.

Det er Barca TV der har mødt Koeman til en vurdering af lodtrækningen i går.

'Lodtrækningen til Champions League var efter min mening en god lodtrækning. Det er en hård gruppe, ligesom der også er andre hårde grupper som vores, Vi taler om store hold, først og fremmest Bayern München, men også Benfica. Det er to berømte klubber med en lang historie. Bayern har vi dårlige minder fra for to år siden og Dynamo Kiev mødte vi sidste sæson, så vi ved nogenlunde hvad der venter' sagde han.

'Bayern München er en klub der aspirerer til at vinde Champions League. Det er et godt hold, med gode spillere og meget erfarent. Det bliver en kamp mellem os, Bayern og Benfica om at tage førstepladsen i gruppen' fortsatte Koeman.

'Det dejlige ved trækningen er også, at vi møder Benfica, hvor jeg arbejdede et år som træner. Det er en af de mest berømte klubber og det er en fornøjelse at møde dem' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.