fbpx
Annonce

Kilder i Barca: 'Ter Stegen er ikke til salg'

Simon Arun Vrábel - 29.07.22

Rygterne om et muligt salg af Ter Stegen har skabt stor opmærksomhed. Anonyme kilder internt fra klubben gør dog meget ud af at understrege, at ingen i klubben har planer om at sælge den tyske målmand.

Dagen efter at historien om at man i Barca overvejer at sælge den tyske målmand Marc-André Ter Stegen, meddeler pålidelige kilder fra klubben via det catalanske medie Sport, at et salg aldrig har været på tale.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det var en kæmpe overraskelse for de fleste da nyheden ramte offentligheden om, at man i Barca overvejede at sælge Ter Stegen, for tyskeren har været en sikker sidste skanse i det catalanske mål i otte sæsoner. Årsagen skulle angiveligt være at skabe luft i klubbens pressede lønbudget.

I dag bringer det catalanske medie så en historie baseret på en kilde inden fra klubben, som fuldstændigt dementerer rygterne. Et salg af tyskeren er slet ikke på tale og har aldrig nogensinde været det forsikres der om. I stedet vil man sælge andre spillere, men tyskeren er altså ikke en mulighed.

Dermed ligner Marc-André Ter Stegen altså ikke et salgsobjekt for catalanerne og derfor kan den nu 30-årige målmand forsætte med at fokusere på sin 9. sæson i blaugrana, som begynder for alvor i midten af august, når La Liga skydes i gang igen.

// Ter Stegen
.:FORSIDE:.