fbpx
Annonce

Kampene imod Betis plejer at være særdeles målrige

Simon Arun Vrábel - 21.01.24

// Real Betis

Selvom den Barcas offensiv ikke har været lige så sprudlende som i sidste sæson, så fortæller historiebøgerne, at kampene mod Real Betis oftest plejer at være særdeles målrige, og intet tyder på, at aftenens opgør bliver anderledes.

Imens man skal helt tilbage til 2008 for at finde den sidste ligakamp, hvor Real Betis vandt på hjemmebane over Barca, så har andaluserne ikke tabt en eneste kamp på Benito Villamarin i denne sæson, og det alene gør 21. runde i årets La Liga ekstra spændende. Betis har dog kun vundet én ud af deres sidste fem kampe, imens Barca har vundet fire ud af fem kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavis mandskab står da også stærkest i de indbyrdes opgør, da man har vundet fire ud af fem af de seneste opgør, imens den sidste kamp er endt uafgjort. Målscoreren hedder 15-4 i catalanernes favør, og her markerer især de sidste to opgør sig, da man tidligere på sæsonen vandt med 5-0 hjemme, imens det forrige opgør endte med 4-0.

Real Betis, som ledes af Manuel Pellegrini, ligger inden aftens opgør på en ottendeplads, hvor man kæmper med Real Sociedad, Las Palmas og Valencia om kvalifikation til UEFA Conference League. Xavis mandskab har omvendt brug for alle tre point, hvis Girona og Real Madrid ikke skal trække yderligere fra i titelstriden.

Kampen mod Betis spilles i aften kl. 18.30 og den kan ses på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.