fbpx
Annonce

Kampen mod Villarreal byder et gensyn med Alcácer

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.04.21

© Getty Images
// Alcacer // Villarreal

I sommeren 2016 hentede Barca den lovende angriber Paco Alcácer i den spanske storklub Valencia, hvor han havde vist fine takter inden skiftet, men sådan gik det ikke i Barca. I dag spiller angriberen for Villarreal.

Alcácer havde svært ved at få spilletid i Barca, og når han så endelig fik chancen slog han ikke for alvor til. Med til historien hører da også, at Alcácer var oppe imod verdens måske bedste angrebstrio nogensinde i Messi, Suárez og Neymar.

Efter to sæsoner hos catalanerne gik turen videre til Borussia Dortmund, først på en lejeaftalen, men tyskerne købte hurtigt Alcácer fri af kontrakten med Barca, da han bankede mål ind på samlebånd for Dortmund.

Alligevel blev det kun til halvandet år i tysk fodbold hos Dortmund for Alcácer, da han i starten af 2020 skiftede tilbage til spansk fodbold og nærmere bestemt til Villarreal, som ligger tæt på Valencia, hvor han kommer fra.

Her har det indtil videre dog ikke været den helt store succes for Alcácer, der har scoret seks mål i 22 liga-kampe i denne sæson for Den Gule Ubåd, så Villarreal også kaldes. Det bliver nok til et gensyn med Alcácer i aften, da han for det meste starter inde for Villarreal.

.:FORSIDE:.